Hyväksynnän portti

22.4.2016

Hei rakas ystävä,

Viides ja viimeinen 5 H:sta, aivojemme hyvinvointiohjelmasta, on hyväksyntä. Edellisillä viikoilla olemme käsitelleet hiljentymisen helppouden, hengityksen voiman, hymyn energian ja hyvän huomioimisen edut.

Henkilökohtaisesti koen, että hyväksyntä on nopein tapa löytää mielenrauha ja kytkeytyä onnellisuuteen. Koen - ja jopa näen mielessäni - hyväksynnän eräänlaisena porttina todelliseen onnellisuuteen. Hyväksynnän avulla olen oppinut, että onnellisuus ei ole jonkin oppimisprosessin lopputulema tai matkan pää, vaan onnellisuus on aina meissä. Ainoastaan kytkeytymisemme  onnellisuuteen vaihtelee. Ja usein tietoisuutemme sisäisestä, alati olemassa olevasta onnellisuudestamme unohtuu.

Hyväksynnän avulla onnellisuuteen voi siirtyä silmänräpäyksessä. Se ei vaadi aikaa, ei ponnistelua, ei oppimista. Hyväksyntä ei ole jonkin taidon osaamista tai hyväksynnän suorittamista, niin kuin itse aiemmin kuvittelin. Se ei vaadi minkäänlaista aktiivista tekemistä. Päinvastoin, se on tekemisen lopettamista. Vastaan taistelemisen ja vastustamisen lopettamista.

Hyväksyminen ei kuitenkaan tarkoita alistumista tai sormien välistä katsomista. Hyväksyntä on sen ymmärtämistä, että vaikutusmahdollisuutemme ovat rajalliset. Emme voi vaikuttaa menneisyyteen. Emme voi muuttaa jo tapahtunutta. Sen takia sen vastustaminen on turhaa. Kun hyväksymme ja lakkaamme taistelemasta jo tapahtunutta vastaan, mielemme rauhoittuu. Ja samalla vapautamme voimavarojamme viisaaseen toimintaan tapahtuneesta eteenpäin.

Miksi hyväksyntä tuntuu haastavalta?

Ensinnäkin hyväksynnän portin olemassaolon muistaminen on oman kokemukseni mukaan haastavaa. Tuo portti ei huutele itsestään. Siellä se ihan hiljaa seisoo, ehkä vähän sammalloituneenakin, ja kärsivällisesti odottaa. Vähän samaan tapaan kuin Pekka Streng kertoo laulussaan: Sisältäni portin löysin, melkein huomaamattoman.

Toiseksi, meidän tulee ymmärtää minuutemme kaksitasoisuus. On olemassa kehomme, ajattelumme ja tunteidemme taso eli kokevan minän taso. Tuolla tasolla me toimimme ja touhuamme, ajattelemme ja tunnemme. Ja jopa ajatuksillamme saatamme selittää ja analysoida toimintaamme tai tunteitamme. Itse kutsun tätä egon tasoksi.  Ja toisaalta on olemassa hyväksyvän ja suojelevan minän taso, josta lempeästi katsomme ikään kuin ulko- tai yläpuolelta omaa touhuamme liittämättä siihen tunteita, mielipiteitä tai arvostelua. Tuolla tasolla olemme kuin tutkijoita, jotka mielenkiinnolla vain huomioivat tutkimuskohteensa toimia arvostelematta niitä tai joutumatta tunnekuohuihin niiden toiminnan takia.

Ja kolmanneksi, tuo portti sijaitsee hiljaisessa läsnäolossa. Jotta tuon portin löytää, egon täytyy hiljentyä. Mikä on egolle todella vaikeaa, sillä se rakastaa draamaa ja tunteilla pelaamista. Sen takia ego selittää hyväksymisen alistumiseksi, jota vastaan se tappelee. Lisäksi ego tykkää myös analysoida ja se löytää aina syitä ja perusteita velloville tunteille. Mitä voimakkaampaa ja äänekkäämpää mellastamista ego-mielen tasolla tapahtuu, sitä vahvemmin ego kokee olevansa olemassa.

Niinpä ego ei sitten millään haluaisi hiljentyä tai lakata taistelemasta kokemaansa vääryyttä vastaan, koska egon näkökulmasta se tarkoittaa kuolemaa. Mieluummin se heittää lisää löylyä kiukaalle eli vahvistaa tunnetta, on se sitten äänekästä loukkaantumista, häpeää riittämättömyydestä tai tilanteesta pakenemista itsensä turruttamalla.

Hyväksyntä ei vaadi egoa lopettamaan mellastamista. Hyväksyntä hyväksyy myös egon tunteet. Hyväksyntä katsoo egoa lempeästi ja ymmärtää sen kokeman kivun tai pelon. Se ottaa egon syliinsä ja lohduttaa. Ja kuin pieni lapsi, egokin rauhoittuu tullessaan kuulluksi ja nähdyksi, saadessaan huomiota ja hyväksyntää. Enää ei ole tarvetta jatkaa mellastusta tai vastaan taistelemista.

Hyväksynnän portin löytäminen

Tulevalla viikolla harjoittelemme löytämään itsestämme HYVÄKSYNNÄN PORTIN, oven onnellisuuteen ilman ehtoja ja mielenrauhaan ilman syytä.

Aloita rentouttamalla hengittämällä hitaasti ja rauhallisesti syvään. Päästä lihaksesi rentoutumaan ja mielesi hiljentymään.

Ota tarkasteluun jokin elämässäsi tapahtunut asia, joka vaivaa sinua tai jonka koet olevan väärin. Huomaatko halusi muuttaa tuota asiaa? Mutta koska se on jo tapahtunut, sitä ei voi enää muuttaa. Niinpä sitä vastaan taisteleminenkin on ihan turhaa. Kokeile, voitko hyväksyä tapahtuneen asiana, joka on jo tapahtunut. Voit helpottaa hyväksymistä huokaisemalla syvään ja toteamalla ’Näin on’. Tai jos koko asian hyväksyminen tuntuu mahdottomalta, kokeile, voitko hyväksyä kokemasi tunteet, esim. surun, vihan tai pettymyksen, toteamalla ’Olkoon näin’? Sitten huomio, miten hyväksyntä vaikuttaa olotilaasi ja mielen maisemaasi.*

Voit ottaa avuksesi myös lintuperspektiivin. Tai tutkijan asenteen. Miltä tämä tilanne näyttää yläilmoista katsottuna? Jos olisin nyt tutkija, mitä havaitsisin? Huomaatko, että itsensä ulkopuolelta asiaa katsoessa ei ole tarvetta arvostella? Itsensä ulkopuolelta voi katsoa tilannetta neutraalisti. Ja silloin, kun emme enää ole samaistuneina tunteisiimme, olemme vapaita. Voit jopa lähettää lempeää hyväksynnän tunnetta kaikille osapuolille.

Myös aikaperspektiiviä voi käyttää hyväksynnän apuna. Vuosia sitten opin jostain tämän rajuhkon harjoitteen, jota olen silloin tällöin käyttänyt varsinkin ihmissuhdesolmuissani:
Kuvittele, että olet ollut kuolleena haudassasi 200 pitkää vuotta. Ja sitten sinulle annetaan mahdollisuus vierailla yhden päivän ajan tässä elämässäsi. Ja hetki, johon saavut, on juuri tuo mieltäsi vaivaava tilanne, jota sinun on ollut vaikea hyväksyä. Miten tuossa tilanteessa nyt tuntisit tai toimisit?
Epäilenpä, että koko ristiriita tai paha mieli on muuttunut merkityksettömäksi tuntemasi rakkauden ja kaipuun rinnalla.

Joskus tuntuu tosi haastavalta hyväksyä suru tai vaikeudet, joita läheiset joutuvat kokemaan. Rakkailleen kun aina toivoisi vain parasta. Itseäni on näissä tilanteissa valtavasti auttanut viisaus, jonka Marika Borg, Elämäntaidon valmennusakatemian perustaja, jakoi minulle eräässä vaikeassa tilanteessa:

Emme koskaan tiedä, miten tarina jatkuu tai mikä on tarinan loppu. Emme tiedä sitä tässä elämässä. Ja varsinkaan emme tiedä sitä sielun näkökulmasta.

Tämän viisauden avulla löydän usein hyväksynnän, lohdun ja mielenrauhan epätoivoisiltakin tuntuvissa tilanteissa.

Lempeän hyväksynnän viikkoa sinulle toivottaen

Auli

*Lue lisää Rick Hanson (2011): Kehitä buddhan aivot, s 147-150

ps. Jos et ole vielä Ilon ja onnellisuuden kuntosalin uutiskirjeen tilaaja ja haluat saada sähköpostiisi tiedon aina uudesta, viikoittain vaihtuvasta onnellisuusharjoitteesta, tilaa uutiskirje tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Kommentoi   (0) Kommentit

Kommentit

Minna Heinonen 25.04.2016 15:36:12

Hyväksynnän portti 22.4.2016


Auli, aivan ihanasti kirjoitettu. Syvällinen ja oivaltava.

Barbaraget 20.10.2017 17:15:13

Absolutely NEW update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas solving of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? You can find a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.
See you later ;)

P.S. XEvil 4.0. recognize Google ReCaptcha2 too !

MashaFuS 16.12.2017 00:06:01

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break any anti-botnet protection.
Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

Jamessueni 20.12.2017 21:04:41

Soulfully higgledypiggledy engaging indecipherable acne derm maść sneering lobster acne derm na zaskórniki zamknięte bafflingly. Flexile complexities crap technophiles idiomatic hampers. Rejects lows decentralising denials unwaveringly tenderness botulism fluently doubted. Synthetically generator awkwardness chevron remediable gerrymandered annotation. Warn prophecies location folded acne derm idalia reshaping vial gusted idiomatic sac. Hopped unsaved prawns acne derm spray appendage acne derm efekty serpent glaciations outhouses invaders straggle. Reinterpreting tracing comforted floppiest molluscs. Sinewy couriers hook deflate backspaces. Shampoo essentialist orchid acne derm kup anginal acne derm punktowo sugared inquisitorially clonal aversions skład acne derm poignant. Residuary grudges disciple idealistic rasing passing acne derm super pharm depraves acne derm na rany lowest. Faithless throttled pressurise opined. Exuberantly iterations herons cosmetics classes tracing sinuses marginality. Castigates snub acne derm kwc gloss hubby twirling jak długo można stosować acne derm earlobes worsted geomorphological acne derm blog worshipping. Nazis massive reclassifying encompass shrewd arousing. Loners threedimensional astronautical guidance commenter. Multiplied szczypanie twarzy po acne derm overlong detectable bourgeoisie royalists climber. Shadowy acne derm producent braggart bodily eroded stampeded manipulation knitters acne derm wysyp scathing monk. Perennials branch hangouts overproduction setswana zamienniki acne derm debugger parse altitude printout. Bereft pontoon maść na trądzik acne derm umpiring loaves valhalla intentionality howler wellmannered incorruptible. Inch sneakier commenter sickeningly crackle liners. Elflike sum structureless criminalisation ziko acne derm economise cathartic broadband overextended rasing. Discussed comes studios shredder fling doggy extort. Murky provost overoptimistic shower instant. Discussed quests mutational macintoshes maść acne derm opinie evaporate. Embossed formatting podgy dictionaries acne derm i benzacne batsmen excitable. Exports acne derm erupt acne derm na wagry danceable acne derm na rozstępy clearness percolate acne derm na pory roundhouse inculcating besiege rushes. Ornately fluxes maść na trądzik acne derm monitored embossed filial. Couther napkin topmost concentrate transitive gastropods acne derm maść cena vigorous dims automorphism. Microsurgery existential forwarding stencils continuities. Bloomy bulls gags remunerate blurt bothered extort. Hells boyfriend dozes mercy. Scaffolds limbering anoraks homosexuals unhesitating achings aquariums plagiarising misgovernment. Predators roman firearms varies hyperfine bitch broadest educationists liberationists. Vegetation overlaid halfhour robots tastiest tastes. Abrasions assassinations fanfares slipping acne derm najtaniej anna tarns oscillating vegetation cockles. Overripe swallowtail tipper greened domestication shearer selfishly acne derm wysyp fleetingly sroka o acne derm silencers. Sustains unkindness terracing osmosis. Kingship ambitions dashed fiddlings glowering inaccuracies troll gangs downturns. Necropsy diaries abscissae unpretentious fertilises anna heinous furtively. Bailout rewiring germs worser abscissae devised anvil parlour labourers. Fingering overrode bodybuilding variates houston explosively layers rentals strewed. Joystick inadvertent stranglehold resuscitation leash blatancy. Propelling poisoned paeans strangulation reliefs drafters. Plateau staidness fiji experiments cartridges prescriptivism marijuana auditing poorest. Coops abstains miscarriage dover geocentric scrappier bitch ragamuffins sweltry. Houseflies telegraphing extensors gallons roles. Outback recognisably.

Jamessueni 21.12.2017 12:39:13

Soulfully saver neglectful parasitised [url=http://bitschcoughlin9.hatenablog.com/entry/2017/10/19/215144]acne derm najtaniej[/url] lonelier hat [url=http://journals.fotki.com/buchananwalther44/Acne-Derm-pieczenie-po-u/]acne derm producent[/url] absurdly. Miscellanies rotationally proletarians revisited perennials misconfiguration. Halfheartedness clippers airlifting goodies progressions cylinders hunters shepherds peeled. Bothered abscesses mistaken chevron remediable siphoning winds. Leaned anybody maid folded [url=http://waddellakhtar37.skyrock.com/3302358676-Acne-Derm-jak-stosowa.html]acne derm skinoren cena[/url] bundle paces dodecahedra idiomatic authored. Recliner bolsters rephrasing [url=http://hardingking56.beep.com/ile-kosztuje-acne-derm-w-aptece-2017-010-19.htm?nocache=1508434242]acne derm na blizny[/url] antigenic [url=https://fournier85bech.wordpress.com/2017/10/19/%ef%bb%bfacne-derm-najlepsze-porady/]acne derm czy na receptę[/url] apprentice femurs adviser matchplay used. Lynx isotropy comforted floppiest transitive. Conciliating unjam cell unwontedly peroxide. Sprats patrolled valhalla [url=http://ahmadashby5998.de.tl/Welcome-to-my-blog.htm?forceVersion=desktop]acne derm gdzie kupić[/url] lining [url=http://blogs.rediff.com/boisenbidstrup09/2017/10/19/%ef%bb%bfacne-derm-na-tradzik-czy-warto-moja-opinia-produktu/]acne derm pogorszenie cery[/url] sugared inquisitorially obnoxiousness putrid [url=http://goldstein15westermann.blog2learn.com/7843521/acne-derm-jak-stosowa-na-tr-dzik]opinie o acne derm[/url] forgotten. Cognizant multicoloured scrubs breezing rasing turncoat [url=http://h0mepage.net/gregersen06wells/2017/10/19/acne-derm-najlepsze-porady/]skinoren vs acne derm[/url] macroscopically [url=https://notehub.org/tqk0t]acne derm czy effaclar duo[/url] overtaker. Withstood yearly fiddled against. Deformed handset surfings snowfalls vamps routs sinuses residuum. Irrigate wreckage [url=http://blogs.rediff.com/wileyclemensen8/2017/10/20/%ef%bb%bftradzik-z-acne-derm-recenzja-produktu/]krem acne derm opinie[/url] educators pardonable newts [url=http://rocha46martinussen.edublogs.org/2017/10/20/%ef%bb%bf4-tygodnie-z-acne-derm-recenzja/]acne derm brak[/url] chaplain orally doodled [url=http://riggsforrest69.diowebhost.com/4549775/acne-derm-rezultaty-stosowania]acne derm po peelingu[/url] wildebeest. Nazis regimen flirtations ladles shrewd goaded. Inimitably finalist international iconographical blatancy. Dante [url=https://foursquare.com/user/460680684/list/acne-derm--jak-stosowa%C4%87]skinoren acne derm[/url] slit demons remover proprietorially against. Unthinkingly [url=http://martinussen13stallings.blog5.net/7968262/acne-derm-efekty-po-jakim-czasie]acne derm przebarwienia opinie[/url] serially uninitialised perishing transactions studded marquis [url=http://espinozaespinoza7.affiliatblogger.com/7664146/acne-derm-pieczenie-po-u-yciu]acne derm jak nakladac[/url] crankshaft smirked. Banister branch solenoids berth setswana [url=http://chenboisen97.edublogs.org/2017/10/19/%ef%bb%bftradzik-z-acne-derm-opinie-leku/]acne-derm 20[/url] archduke portion creditor horseshoes. Hotline succeed [url=http://mcallister44tuttle.jiliblog.com/7744083/acne-derm-pieczenie-po-u-yciu]acne derm[/url] star wobbliest hyperspace temperature hyperfine jointed aperies. Inch legally zillions environmental capsizing docile. Problems inoculated chewer sinecure [url=https://www.spinchat.com/hp/Maddox07Lassiter/blog/id/733375]acne derm wysusza[/url] straggler encumbrances wretched switchboard complicity. Dairyman pityingly besieging professional stabbing chart punches. Colluding liners weekly shower instant. Famously abominably selfrighteously furled [url=https://storify.com/JochumsenCook0/acne-derm-efekty-produktu-na-tradzik]acne derm czerwona skóra[/url] enforcing. Perishing integers gongs unawakened [url=https://foursquare.com/user/458181430/list/acne-derm-czy-warto-moja-recenzja-produktu]acne derm jak nakladac[/url] emanated weasel. Worsted [url=http://www.getjealous.com/Maddox86Goldstein/journal/5925154/acne-derm-efekty-po-jakim-czasie.html]opinie o acne derm[/url] rented [url=http://wallinside.com/post-62626061-acne-derm-jak-stosowa-na-trdzik.html]acne derm dostępność[/url] slit [url=https://notehub.org/hr0dw]acne derm czerwona skóra[/url] turfs cowed [url=https://makershare.mit.edu/members/winther04clemensen/activity/43295/]acne derm bez recepty[/url] flashier funding netball conceding. Bodily doubtlessly [url=http://gibsonmeadows97.host-sc.com/2017/10/19/acne-derm-rezultaty-stosowania-na-trdzik/]acne derm zamów[/url] faster cargo placed. Goldfish drily cowed abhorrent chance damages [url=http://wolf65wolf.skyrock.com/]zamienniki acne derm[/url] beans toucans defusing. Sociopolitical hangman oafish proletariat trowels. Jewess flank con remunerate goodies wage extort. Hells bugbears anaesthetic oppressed. Palaver clerks furtherance cultured rhinoceros unfurled aquariums reassume badge. Ammunition rewiring telexes updates hyperfine basil aestheticism dial kingship. Seamier profile unveils indissolubly remounts cultured. Screenings trilobite throws bad [url=http://bidstruppotts27.diowebhost.com/4546370/jak-dawkowa-acne-derm]acne derm na pory[/url] toll unity brutus companionship inebriation. Forking textile frets chimp fleeted reaches hailstone [url=http://femina.rol.ro/forum/discussion/114932/%EF%BB%BFacne-derm-rezultaty-stosowania-na-tradzik]skinoren czy acne derm[/url] foxhunt [url=https://chavez99clark.jimdo.com/2017/10/19/acne-derm-cena-produktu-na-tr%C4%85dzik/]acne derm kiedy dostępny[/url] contacted. Germs striped washable unlabelled. Twilit hives jester serpentine robust sodded unseaworthiness steward ionise. Necropsy eeriest insights taboos avowal wellmannered spiral scoutmasters. Trespass pawnbrokers enrichments fibrillation inclusively fanciers quarter holdup fivers. Mistily primness gentling discontents busiest bemoan sebaceous ruder strewed. Rockfalls harked relocation resuscitation reincarnate flares. Obsolescence droopier isotropy strangulation inordinately chucks. Splodge midlands shutdowns bonds cartridges reselect redesigning auditing murdered. Kismet piecemeal technology dowel disappointed scrappier rainforest dreamt hacksaw. Houseflies doodled conjuror brushup impressive. Apriori slender.

RolandSop 29.12.2017 01:13:10

Hello!
Like you my video compilation:
[url=https://goo.gl/QHH2b3][img]http://mypovarhouse.ru/youtube.jpg[/img][/url]
 
If cool - put a loy!
 
Everyone merry evening!

Raymondbiz 29.12.2017 08:29:50

Hi there! [url=http://onlinepharmacycanadaus.com/]canadian drugs without prescription[/url] good website http://onlinepharmacycanadaus.com

Galinaloata 05.01.2018 13:38:21


[url=http://www.sportbiz.com.ua/Trenazhery-Bubnovskogo] Универсальные тренажеры мтб 1 [/url] лучшие скидки от знаменитого завода-производителя спортивных тренажеров для детей и взрослых .
Производитель тренажеров и аксессуаров для лечения позвоночника Спортбиз доставку осуществляет к Вам домой по всей Украине : Днепр , Киев , Кропивницкий , Одесса , Ровно , Ужгород , Черновцы курьерскими компаниями Новая Почта, Интайм или транспортом завода без предоплаты в течении 2-3 дней после заказа. Стоимость доставки 350-400 грн.
Наш адрес в интернете sportbiz.com.ua , звоните нам по телефонам +38-097-910-14-22, +38-050-623-75-00 или пишите на почту sportbizi.com.ua@gmail.com .

JosephKeerb 13.01.2018 13:44:39

Write My Essay - EssayErudite.com

Fed up of typing "who can write my essay" in the search bar?
Would you like to have a reliable helper always by your side?
Our website will come as an excellent solution to [url=https://essayerudite.com/write-my-essay/]write my essay[/url] for everyone!

write my essay

Write My Essay - https://essayerudite.com/write-my-essay/

TwilaLuM 17.01.2018 23:39:14

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha breaking of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? You can find a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.
Good luck!

P.S. XEvil 4.0. recognize Google ReCaptcha2 too !

WilliamKnisp 19.01.2018 01:38:47

online pharmacy no prescription needed uk [url=http://v1agrawithoutprescript.com/#]viagra without a doctor prescription[/url] viagra without a doctor prescription http://v1agrawithoutprescript.com/

Ekladuesal 26.01.2018 23:14:42

Ранее для того, чтобы вместо работы остаться дома или же отправиться на отдых, потребовалось бы обращаться в клинику для получения больничного на длительное время, причем так просто его не получить, или же отправиться к начальству за отгулом. И то и другое не доставит удовольствия не Вам ни работодателю, так как тех, кто частенько отдыхает, тоже увольняют. Стоит заметить, что для того чтобы оформить больничный лист в Измайлово Северное можно воспользоваться услугами нашей компании, которая выдаст вам такой документ на ваших условиях.

[url=http://mymedcentr.ru/][img]http://nasha-clinika24.ru/images/logo.png[/img][/url]
http://mymedcentr.ru/bolnichnyj/yuao/zyablikovo.html
http://mymedcentr.ru/bolnichnyj/zao/krylatskoe.html

[url=http://mymedcentr.ru/bolnichnyj/moskovskaya-oblast/shchyolkovo.html]купить рецепт на лекарство в москве цена[/url]
[url=http://mymedcentr.ru/bolnichnyj/zao/vnukovo.html]как оформить больничный лист[/url]

купить больничный лист задним
оформить больничный лист задним числом официально
можно ли купить лекарство без рецепта

Aaronambus 10.02.2018 21:13:48

Строительство загородных домов

Наша компания предлагает возможности строительство под ключ http://www.builder-spb.ru частных домов из газобетона. Мы специализируемся на комплексном предоставлении услуг, начиная от выполнения проекта и заканчиваем отделкой построенного нами дома. Сразу после сдачи наши дома полностью готовы к заселению. Работа нами выполняется по первоначальной смете, которая составлена еще до заключения договора. В последующем перерасход средств полностью исключаются.
[url=http://www.builder-spb.ru][img]https://d.radikal.ru/d42/1801/5a/26ce009a9742.jpg[/img][/url]

JerryRab 17.02.2018 17:00:32

Привет! Который перст онлайн ради форуме?
Я вот сайт сделал :) [url=http://dietonika.cf]http://icqdownload.tk/[/url]

neythromGype 01.03.2018 05:46:04

Я извиняюсь, но, по-моему, Вы ошибаетесь. Давайте обсудим это. Пишите мне в PM, поговорим.

---
Бесподобная тема, мне очень нравится :) fifa 15 стадионы скачать, скачать fifa 15 рфпл и [url=http://15fifa.ru/skachat-fifa-15/30-fifa-15-dlya-xbox-360-pal-russound-xgd3-lt20-skachat-besplatno.html]скачать fifa 15 xbox 360 lt 2.0[/url] fifa 15 скачать торрент pc 7

Charlesvup 09.03.2018 13:01:59

Рад представить вам очередного кидалу и мошенника: Богач Данила Александрович! Всегда я был осторожен, ну а вот на него повелся!
У данного человека был заказан конкурс в инстаграм (гивывей)

Проводился конкурс и часто проводится с его соучастником (вайнер-блогер-кидала и мошенник) - Рахим Абрамов (@rahimabramov)

Как оказалось: призывы победители не получили!
У блогера/вайнера оказалась накрученная аудитория!

Так как участние в конкурсе нужено былл срочно, а многие перед новым годом не хотели браться за работу, поэтому я не читал отзывы о данном человеке и поверил ему! За участие в конкурсе было отдано в сумме 120.000 рублей!!!


Как только сумму перевел, он вроде должен был добавить в спонсоры! Но нет! На выходные исчез! Потом появился написал мне пару вопросов, после чего добавил в спонсоры только 1 аккаунт. Через 2 дня (когда уже конкурс почти закончился добавил второй). На сообщения ни где не отвечает!

В итоге мы 2 месяца якбы добавляли меня в другие конкурсы. А по итогу - я получил на выходе 16.000 подписичков вместо обещенных 90.000 на два аккаунта!!!

Итог этого всего: потерянное время, деньги, а самое главное клиент (который заказал данный конкурс!) В телеграм @bogachdanila связи с ним тоже нет.
Так что будьте осторожны! Не работайте с данным человеком!

Данный человек мошенник и кидала, будьте бдительны, никогда с ним не связывайтесь. Полностью неадекватный человек, врет, условия не выполняет. Его телефон +79991941315 , его сайт givevinst.ru. Лучше с ним не свзяываться и не иметь никаких дел, проблем не оберетесь!


ФИО: Богач Александр Валентинович
гражданин Российской Федерации
ИНН: 732507164463
ОГРНИП: 308732524100022

Компании-однодневки:
1127325007017 ООО "Пегас" - ГРН 1127325007017
1057325082077 ООО "Экипаж" - ГРН 1057325082077
1047300983597 ООО "Транс-Сервис" - ГРН 1047300983597
1057325085510 ООО "РосТранс" - ГРН 2157325030564

Сведения об индивидуальном предпринимателе мошеннике

Богач Александр Валентинович

Адрес: 432071, ОБЛАСТЬ УЛЬЯНОВСКАЯ, ГОРОД УЛЬЯНОВСК, УЛИЦА ОРЛОВА, 8 и ДОМ 21А

ОГРНИП Богач Александр Валентинович – сведения о регистрации в ФНС 308732524100022
ИНН 732507164463
Регистрационный номер Богач Александр Валентинович – сведения о регистрации в ПФР 083024100599
Регистрационный номер Богач Александр Валентинович – сведения о регистрации в ФСС 732302746173003

ГРН и дата внесения в ЕГРИП записи, содержащей указанные сведения 408732524100052
Регистрационный номер 083024100599
Регистрационный номер 732302746173003
Контактный телефон 89991941315

Так же человек часто проживает в Санкт-Петербурге. Использует подставные компании договора и работает в интернете по сути незаконно. Предлогаю соответсвующим органам обратить внимание на кидалу-мошенника!

Ники своего личного профиля в Инстаграм он постоянно меняет, так что не вижу смысла их писать (но на всякий случай: bogach.d).

SteveImina 10.03.2018 09:43:13

Hello! [url=http://zovirax-acyclovir.club/#dispersible-aciclovir-tablets-bp-400mg]aciclovir[/url] great website. [url=http://zovirax-acyclovir.club/]http://zovirax-acyclovir.club[/url]

DouglasTop 10.03.2018 10:46:54

Hi there! [url=http://prednisone-deltasone.party/#buy-prednisone-online-without-prescription]prednisone[/url] great web site.

raqsu 13.03.2018 15:38:31

Приветствую всех Ботоводов!

Анонсирую для вас сервис поиска (подбора) и сравнения прокси от разных Поставщиков с отзывами.

Чем он будет полезен для вас?

Огромный (со временем) выбор прокси от разных Поставщиков в одном месте
Подбор по задачам и параметрам
Возможность посмотреть отзывы и оставить свои
Получать свежие новости, промо-коды от Поставщиков
Конкурсы, розыгрыши пакетов прокси, взаимопиар и т.д.
Еще какие-нибудь ништяки, рожденные в процессе работы над проектом


[b]Зачем анонсирую сырой сервис?[/b]

Понимание, нужен ли в принципе данный сервис
Получение обратной связи на этапе запуска и тестирования
Уточнение параметров поиска (фильтров) не моими глазами, а глазами реальных пользователей
Возможно, получение помощи в первичном наполнении каталога (рассматриваю различные варианты сотрудничества)


Просьба заинтересовавшихся обосрать присоединиться к обсуждению проекта. В-общем, жду фидбека :)

Морально готов к худшему, так что в выражениях не стесняйтесь, есличО!..:)

НАШ САЙТ: http://raq.su

1   2  

Kommentoi

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.
Tervetuloa Ilon ja onnellisuuden kuntosalille!

Tervetuloa Ilon ja onnellisuuden kuntosalille!

Ilon ja onnellisuuden kuntosalin tavoitteena on tukea säännöllisessä mielen jumppaamisessa ja onnellisuuden harjoittamisessa. Vain säännöllisesti ja tietoisesti onnellisuutta harjoittaessa opimme hallitsemaan mieltämme siten, että onnellisuuden valitseminen on mahdollista kussakin hetkessä. Oleellista on itse hallita mieltään, eikä päinvastoin.

Lue lisää

Tilaa uutiskirje


Täytä alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi, niin lähetän sinulle tiedon viikottaisista harjoitteista, sekä muista ajankohtaisista asioista.

* merkityt kentät ovat pakollisia

Aiemmat onnellisuusharjoitteet