Miten onnellisuusharjoitteita kannattaa tehdä?

Voit tehdä harjoitteita kerran päivässä tai palata niihin useamman kerran päivän aikana. Mitä useammin asiaan keskityt, sen vahvemmaksi onnellisuuslihaksesi kasvaa.

Tärkeää on myös huomioida omat oivalluksesi ja onnistumisesi. Se kasvaa, mihin keskittyy. Suosittelen siis pitämään onnellisuuspäiväkirjaa. Voit kirjoittaa sitä päivittäin, kerran viikossa tai silloin tällöin. Tee juuri niin, minkä tiedät sopivan sinulle ja lisäävän onnellisuuttasi.

Kuntosalilla tai facebook-ryhmässämme voit myös kommentoida harjoitteita, kirjata omia huomioitasi sekä lisätä vinkkejä tai ideoita muille. Kommentoimalla ja osallistumalla keskusteluun saat hyödyksesi myös yhteisöllisyyden onnellistavan vaikutuksen.

Koska yhdessä tekeminen vielä vahvistaa harjoitteiden tehoa, kutsu myös ystäväsi tai työkaverisi mukaan tekemään onnellisuusharjoitteita.

Uusien harjoitteiden seuraamista helpottaa, kun tilaat Ilon ja onnellisuuden kuntosalin etusivulta uutiskirjeen. Saat sähköpostiisi tuoreeltaan tiedon uudesta onnellisuusharjoitteesta.

Lisää onnellisuuteen liittyviä juttuja löydät Auliisti onnellinen –blogistani.

Iloisin terveisin
Auli

Miksi onnellisuusharjoitteet toimivat?

Takaisin onnellisuusharjoitteisiin