https://www.iloversum.fi/files/kuntosali/ankkuri.jpg

Onnellisuusankkurit

Onnellisuusankkurit

Kirjoitin muutama viikko sitten keväänvihreistä autoista, kuinka keskistyessäni niihin näin niitä uskomattoman paljon. Ja olen nähnyt siitä lähtien. Ja eräänä päivänä huomasin, että keväänvihreistä autoista on tullut minulle onnellisuusankkuri.Joka kerta nähdessäni keväänvihreän auton minulle tulee hyvä, luottavainen ja riemukas olo. Täytyn tunteella, että elämä kantaa ja kaikki on hyvin. Ja jostain syystä nuo heleänvihreät autot kertovat minulle myös, että elämässäni tulee tapahtumaan hyviä asioita.

Niinpä päätimme Ilon ja onnellisuuden kuntosalilla harjoitella onnellisuusankkurin luomista. Itse otin testin kohteeksi mahdollisimman arkisen aloevera-palasaippuan. Ensimmäisen päivän aikana joka kerta käsiä pestessäni keskityin täysin saippuaan. Ihastelin sen kaunista muotoa, kokeilin sen liukkautta ja iloitsin sen upean pehmeästä vaahdosta. Hengitin myös syvään sisälleni sen herkkää ja puhdasta tuoksua. Kiitollisena mietin niitä lukemattomia ja lukemattomia ihmisiä, jotka olivat osallistuneet kyseisen saippuapalan raaka-aineiden tuotantoon, tuotekehitykseen, valmistukseen, pakkaamiseen, logistiikkaan, markkinointiin jne. Käsiä kuivatessani tunnustelin vielä kätteni ihoa ja arvostin saippuan hoitavia aineosia.

Ja hämmästyin, kuinka nopeasti onnellisuusankkurin sai luotua. Siihen riitti muutama kerta. Nyt en voi enää pestä käsiäni ilman ilon ja kiitollisuuden tunnetta. Huomaan myös pitkin päivää nuuskivani käsistäni saippuan tuoksua, joka kohottaa mielialaani ja saa minut välittömästi keskittymään hyviin asioihin. Minun ja käsisaippuani välille on syntynyt onnellisuuden tunnetta lisäävä erityislaatuinen suhde.

Kirjoitin muutama viikko sitten keväänvihreistä autoista, kuinka keskistyessäni niihin näin niitä uskomattoman paljon. Ja olen nähnyt siitä lähtien. Ja eräänä päivänä huomasin, että keväänvihreistä autoista on tullut minulle onnellisuusankkuri.