Kukapa meistä ei olisi joskus valitellut huonoa itsetuntoa. Itsearvostuksemme ei kuitenkaan ole kiveen hakattu totuus. Kun ymmärrämme minuutemme tavan toimia, meidän on myös helpompi löytää tapoja arvostaa itseämme.

Avaudu rakastamaan itseäsi -ryhmä on tarkoitettu itseään epäileville, kritisoiville ja väheksyville. Heille, jotka unohtavat itsensä ja omat tarpeensa. Heille, jotka kokevat huonommuutta, syyllisyyttä tai ahdistusta vertaillessaan itseään muihin tai vaatiessaan itseltään aina vain enemmän. Heille, jotka haavoittuvuuden pelossaan turvautuvat imagoonsa tai piiloutuvat suojamuurinsa taakse. Heille, jotka yrittävät ansaita, saavuttaa tai löytää rakkauden.

Voimakkaimmin kykyymme arvostaa itseämme vaikuttaa itsemme rakastaminen. Itsensä rakastamista ei tarvitse harjoitella tai oppia, sille tarvitsee vain avautua. Koska rakkaus on kaikkialla virtaava elämänvoima, voimme tuntea sen myös itsessämme.

Avaudu rakastamaan itseäsi -ryhmässä tavoitteena on helpottaa kytkeytymistämme ja vahvistaa yhteyttämme rakkauteen, joka on aina meissä.

Avaudu rakastamaan itseäsi -ryhmä on kaikille heille, jotka haluavat tuntea itsensä rakkauden arvoisiksi. Ja jotka haluavat vahvistaa yhteyttään ydinminuuteensa ja harjoittaa rakkautta henkisenä polkuna.

Ryhmätapaamisten sisältö pohjautuu enneagrammimalliin, joka avaa meille yhdeksän erilaista rakkauden olemusta. Tarkoituksena on löytää rakkauden kaikki puolet itsestämme ja itseemme kohdistettuina. Enneagrammituntemus ei kuitenkaan ole edellytyksenä ryhmään osallistumiselle.

Ryhmänä kokoonnumme 10 kertaa. Tapaamispaikkana on kotini Espoon Jupperissa, osoitteessa Pitkäjärventie 60 C. Ryhmäiltojen kesto on klo 17.30-20.30 ja tarjolla on teetä ja pientä purtavaa.

Tapaamisten aikataulu ja sisältö:                                                                                           

ma 27.2. Itsensä arvostamisen vaikeus

ma 27.3. Itsensä arvostelusta eheään rakkauteen

ma 24.4.  Itsekkyyden pelosta pyyteettömään rakkauteen

ma 22.5. Jatkuvasta suorittamisesta rakkauden tekoihin

ma 12.6. Viallisuuden kokemisesta sisäisen kauneutensa näkemiseen

ma 14.8. Yrityksestä ymmärtää rakkauden kokemiseen

ma 11.9. Epäilystä kannattelevaan rakkauteen

ma 9.10. Rakkauden etsimisestä kaikkialla olevalle rakkaudelle avautumiseen

ma 6.11. Haavoittuvuudesta rakkauden voiman tunnistamiseen

ma 4.12. Itsensä unohtamisesta pyhään rakkauteen

Olohuoneeseemme sekä ryhmään mahtuu mukaan 8-10 henkilöä.
Ryhmään osallistumisen hinta on 390€ (sis. alv) kertasuorituksena ennen kokoontumistemme alkamista tai osamaksulla 45€ kerran kuukaudessa (yht. 450€ sis. alv). Varausmaksu 45€ vähennetään kokonaishinnasta.

Soittele ja kysy lisää tai varaa paikkasi ryhmästä: auli.malimaa@iloversum.fi puh 0405056065.

Tässä ryhmässä yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa pääsemme tutkimaan rakkauden olemusta ja suuruutta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan avautumaan rakkaudelle!

Auli