Onnellisuusvalmentaja Auli Malimaa valmentaa asiakastaan

Onnellisempaa oloa

Onnellisuus on yksi ihmisen syvimpiä tarpeita. Meillä jokaisella on käsitys ja kokemus onnellisuudesta. Kuitenkin tapamme määritellä onnellisuus saattaa rajoittaa mahdollisuuksiamme olla onnellisia.

 

Onnellisuus on hyvinvointia sanan varsinaisessa merkityksessä, sillä onhan elämä iloisena ja innostuneena paljon hauskempaa. Onnellisuuden tiedetään vähentävän stressiä ja tukevan fyysistä terveyttämme. Sen lisäksi myönteisyys avaa käyttöömme ne aivojen osat, joista löytyvät luovuus, oivallukset, uudet ideat ja eteenpäin vievät ratkaisut eli onnellisina aivomme toimivat vaivattoman tehokkaasti. Onnellisina olemme mukavampia kanssaihmisiä ja tuloksekkaampia työntekijöitä.

 

Onnellisuusvalmennuksen tehtävä on lisätä tietoisuuttamme onnellisuudesta ja avata alitajuisia onnellisuussopimuksia, joita meillä on itsemme kanssa. Onnellisuusvalmennuksessa puretaan haittaavia onnellisuuden reunaehtoja, löydetään stressiä helpottavia ja myönteisyyttä lisääviä toimintatapoja sekä palautetaan kykymme kuunnella itseämme ja löytää vastaukset sisältämme.

 

Yrityksille

 

Hyvän mielen työkalut- ja Lupa olla onnellinen? –koulutukset soveltuvat niin asiakastilaisuuksien piristeeksi kuin virkistys- tai työhyvinvointipäivien hauskasti hyödylliseksi asiasisällöksi.

 

Työtiimeille soveltuvat myös Hyvällä mielellä –valmennukset, joissa löydetään kyseiselle tiimille sopivia keinoja helpottaa mielessä tuntuvaa stressiä, kohentaa onnellisuuskuntoa, parantaa työilmapiiriä ja lisätä työniloa.

 

Paremmalla mielellä -pienryhmävalmennukset (8-12 tapaamiskertaa) pureutuvat mielen hallintaan ja lisäävät ymmärrystä, miten omaan mielialaan voi itse vaikuttaa ja miten ylläpitää mielen hyvinvointia.

 

Yksityishenkilöille

 

Onnellisuusvalmennuksessa asiakas löytää elämäänsä lisää selkeyttä. Hän oppii luottamaan kykyynsä kuunnella itseään ja tietää, mitä hän syvimmiltään haluaa, jolloin valintojen ja ratkaisuiden tekeminen helpottuu. Hän oivaltaa myös, miten mieltänsä hallitsemalla hän voi vaikuttaa tunteisiinsa, mikä lisää aitoa jaksamista, toiveikkuutta sekä onnellisempaa oloa.

Suosituksia asiakkailtani

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous!