Suosituksia asiakkailtani


Auli Malimaa,
MB-Onnellisuusvalmentaja, EIF-Enneagrammiohjaaja,
MB-Master Coach ja Elämäntaidon valmentaja,
FM, Puheterapeutti

"Oman itsensä ja työkaverin ymmärtäminen on tiimityön perustana oleellinen asia. Auli oli meillä lisäämässä yritysmyyjien itsetuntemusta ja vuorovaikutustaitoja enneagrammin persoonallisuustyyppien avulla. Kaikki pitivät Aulin tyylistä ja erinomaisesta ammattitaidosta esittää asioita käytännön kautta. Voin suositella Aulia lämpimästi vastaavanlaisiin tilaisuuksiin, kun halutaan luoda toimivalle tiimille perustaa."
Minna Strömmer, myyntijohtaja, Fennia

"Auli kertoi assistenttitiimimme kehityspäivässä ennegrammista ja erilaisista persoonallisuustyypeistä. Hän sai ryhmän avoimesti jakamaan omia toimintatapojaan ja kokemuksiaan. Jokainen löysi omien persoonallisuustyyppiensä vahvuudet, joiden avulla myös ryhmän dynamiikka voi jatkossa toimia paremmin. Auli on innostava kouluttaja.",
Taina Saarikoski, Manager, Internal Commucations, Travel and Office Services at Trimble Solutions Corp.

"Mediverkko Hoivapalvelut Oy suosittelee Auli Malimaan ja Iloversumin palveluita sekä ryhmä- että yksilövalmennuksiin niin hoitajille kuin esimiehillekin."
Liisa Rantakokko, Johtaja, laatu- ja henkilöstöasiat, Mediverkko Hoivapalvelut Oy

"Voin lämpimästi suositella Aulia kouluttajana."
Marika Borg, Rehtori, Elämäntaidon valmennusakatemia, Namaste Oy

"Suosittelen sydämellisesti Auli Malimaata enneagrammikouluttajaksi. Auli tuntee aiheen läpikotaisin ja hänen luontainen, hersyvä huumorintajunsa on verraton bonus kuulijoilleen."
Liisa Nyman, Hyvinvointiohjaaja, Fredan Hyvinvointikeskus

"Olen tehnyt yhteistyötä Aulin kanssa runsaan vuoden. Hän on erittäin ammattitaitoinen työssään valmentajana. Hän tunnistaa aina olennaisen, hallitsee monenlaisia työtapoja ja menetelmiä sekä kunnioittaa asiakkaan yksilöllisyyttä. Lisäksi hän on erinomainen luennoitsija. "
Helena Santasalo, Psykologi, organsaatiokonsultti (FINOD)

"Auli on lämminhenkinen ja empaattinen valmentaja ja kouluttaja, joka pistää itsensä täysillä likoon ja luo kannustavan ja luottamuksellisen ilmapiirin sekä ryhmässä että yksilövalmennuksessa. Huumorintajunsa ja tarkkanäköisyytensä ansiosta Auli johdattaa valmennettavan hienoihin oivalluksiin. Suosittelen Aulia lämpimästi valmentajana."
Minna Mehtälä, Strategic Planner

"Auli Malimaan monipuolinen elämänkokemus antaa syvyyttä ja uskottavuutta koulutuksiin. Hänen osaamisensa ei ole pelkkää teoriatietoa, vaikka sitäkin tarvitaan. Opetustilanteissa näkyy käytännöllinen näkökulma käsiteltäviin asioihin. Olen saanut sekä henkilökohtaista valmennusta Auli Malimaalta että osallistunut hänen aarrekarttakurssilleen. Kummastakin sain työhöni uusia eväitä."
Pirkko Koivu, vapaa toimittaja, viinikouluttaja

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous!