Olet kaiken hyvän arvoinen - Auli Malimaa

Anna hyvälle mahdollisuus

Hektisessä kiireen ja vaatimusten täyttämässä elämässä aivomme takertuvat herkästi kielteisyyteen ja estävät meitä havaitsemasta ympärillämme olevaa hyvää. Voimme kuitenkin tietoisesti ohjata itseämme ottamaan enemmän hyvää vastaan ja elämään ilon, mielenrauhan ja rakkauden täyttämää elämää. Samalla saamme yhteyden aitoon, onnelliseen itseemme ja näemme kaiken sen hyvän, joka on jo meissä.

 

Kirjassa olevien harjoitusten avulla kuljet kohti myönteisempää, hyvän täyttämää elämää. Avaudut arvostamaan itseäsi, oivallat pieniä ja suuria onnellisuutesi lähteitä sekä havahdut huomaamaan kaiken hyvän elämässäsi, sillä olet sen arvoinen.

 

Julkaisija Otava 2021
Julkaisukuukausi: 08.2021
Kirjakauppojen lisäksi voit tilata kirjan Hidasta elämää –puodista.
Saatavana myös ääni­kirjana.

Auli Malimaa

Kirjailija Auli Malimaa

Kun Auli 15-vuotiaana sai kuulla sairastavansa nivelreumaa, hän päätti, ettei hänestä koskaan tule katkeraa. Tuo päätös on ollut hänelle kuin peruskallio. Aina pohjakosketuksen saatuaan hän on muistanut sen ja pyrkinyt löytämään keinoja kohti parempaa mieltä ja onnellisempaa oloa.

 

Puheterapeuttikoulutukseen kuuluneiden psykologian opintojen lisäksi hän on vuosien ajan lukenut paljon mielenhallinnasta, itsetuntemuksesta ja positiivisesta ajattelusta sekä käynyt lukuisilla aiheeseen liittyvillä kursseilla. Vuonna 2011 hän opiskeli elämäntaidon valmentajaksi ja 2013 enneagrammiohjaajaksi ja onnellisuusvalmentajaksi. Sen lisäksi hän on suorittanut Helsingin Helsingin Avoimessa yliopistossa positiivisen psykologian oppikurssin. Auli uskoo, että elämämme haasteista huolimatta meillä jokaisella on kyky olla onnellinen.

Tavataan täällä

Tervetuloa mukaan koulutuksiini ja puhetilaisuuksiini!

ti 9.11.2021 klo 18 Raision kaupunginkirjastossa
Eeronkuja 2, 21200 Raisio
Alustus ja keskustelua kirjoistani Onni asuu jo sinussa ja Olet kaiken hyvän arvoinen. Tervetuloa!